Ελληνική Δημοκρατία

Σ.Ε.Α.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σύνδεσμος Έφεδρων Αξιωματικών Νομού Πειραιώς

 Αρχική σελίδα

Ελληνικά      English         

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 

        Η πολυποίκιλος δράση του Συνδέσμου, εκτός από την σύσφιξη των δεσμών, αλληλογνωριμιών και αλληλεγγύης των μελών του και των οικογενειών των, έγγειται στην συνεχή παρουσία του στα πολιτιστικά, κοινωνικά και εθνικά δρώμενα στην πόλη του Πειραιά,στην ευρύτερη περιοχή του νομού, αλλά και πανελλήνια. Πραγματοποιούνται συχνά επισκέψεις σε ιστορικές τοποθεσίες όπως τα οχυρά του Ρούπελ, ο Μυστράς, τα Καλάβρυτα, το Ζάλογγο και άλλες, ή σε ιστορικές μονές όπως τα Μετέωρα, το Άγιο Όρος, κλπ, συμβάλλοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην τόνωση και την γνωριμία της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του έθνους μας.

        Στις δραστηριότητες επίσης του Συνδέσμου μας είναι και η υιοθεσία μέχρι τώρα τριών χωριών της παραμεθορίου στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, το Μαυρόπουλου, τη Χρισόδουλη και το Ζάβροχο, προσφέροντας γεύματα, δώρα, σχολικά είδη και ένδυση στα φτωχά παιδιά των χωριών αυτών, τα οποία επισκεπτόμαστε συχνά.

        Οι οικονομικοί πόροι του Συνδέσμου προέρχονται άπό τις προαιρετικές εισφορές των μελών και από τυχόν δωρεές και επιχορηγήσεις.

 

Άγιος Νικήτας

Προστάτης των Έφεδρων Αξ/κων
 
Ημέρα Εορτασμού:
15 Σεπτεμβρίου
 

 

Για ερωτήσεις ή σχόλια αναφορικά με την παρούσα ιστοσελίδα μπορείτε να στείλετε email στο  webmaster@seanpireos.gr.
Πνευματικά Δικαιώματα 2007 Σ.Ε.Α.Ν. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Τελευταία Ενημέρωση: 18-Ιαν-2008